APK

Gratis APK bij grote beurt
Wanneer u uw auto voor een grote beurt bij ons brengt, krijgt u daar gratis een APK-keuring bij. Is uw auto binnenkort aan een beurt of keuring toe? Maak meteen een afspraak of bel 0251-241664.

APK, wanneer en waarom?
Afhankelijk van het productiejaar en soort brandstof, moeten auto’s vanaf hun derde of vierde levensjaar jaarlijks worden gekeurd. Dit verhoogt de verkeersveiligheid en is beter voor het milieu. Alleen door de RDW erkende autogarages mogen deze Algemene Periodieke Keuring (APK) uitvoeren.

Keuringsrapport
Autobedrijf Iglesias is een RDW-erkend garagebedrijf. Welke auto u ook rijdt, u kunt bij ons vrijwel altijd direct terecht voor uw APK. Onze APK-meesters zijn deskundig en betrouwbaar en onze tarieven scherp. Na de keuring krijgt u het keuringsrapport mee, met daarin alle goed- en afgekeurde punten, de noodzakelijke en aanbevolen reparaties. U weet dus meteen waar u aan toe bent. Indien u wenst, maken we direct alle mankementen in orde en kunt u weer veilig de weg op.

Steekproef RDW
Er bestaat een kans dat uw auto er na de keuring via een steekproef wordt uitgepikt door het RDW. Zij voeren regelmatig controles uit op reeds gekeurde auto’s, om er zeker van te zijn dat de APK zorgvuldig is uitgevoerd. Daar kunt u bij ons 100% op vertrouwen.